Skip to main content

Raam- & wanddecoratie

Stijlvolle raamdecoratie

‘Begin bij de basis’

Gordijnen

Gordijnen zijn een prachtige basis in het interieur. Rijke stoffen, fijn geweven of juist vol textuur. Wie durft, kiest een diepe kleur voor een sterk accent. Wellicht houdt u van zachte, lichte tinten. Bekijk de lichtinval en laat uw fantasie de vrije loop. In onze woonwinkel vindt u vele gordijnenstalen. Prachtige stoffen, van velours tot linnen en polyester met glans. Kom ze ter plekke bekijken, want gordijnen kiest u op gevoel. ziet de kleur er in werkelijkheid uit? Hoe voelt de stof aan? Wij denken met u mee over de toepassing in de ruimte. Verduisterend in de slaapkamer, sfeervol in de woonkamer. Desgewenst neemt u een paar gordijnstalen mee naar huis. Zo kunt u goed beoordelen of de stof tot zijn recht komt in uw huis.

Raamdecoratie

Sfeervol, kleurrijk en functioneel. Goede raamdecoratie is niet meer weg te denken uit ons interieur. Voor elke woonwens zijn er stijlvolle varianten. Alles begint met uw persoonlijke voorkeur. Welk soort raamdecoratie is uw favoriet? Van daaruit gaan we een stap verder. Stalen met kleuren, stoffen en materialen komen op de toonbank. Want ook dit assortiment biedt enorm veel keuze. Ons team denkt mee over de lichtinval en de functie van raamdecoratie. Wilt u draden uit het zicht, of heeft uw huis kozijnen die niet kaarsrecht zijn? Wij bedenken een oplossing! Zo krijgt u prachtige én passende raamdecoratie.

  • Rolgordijnen
  • Houten jaloezieën
  • Duo rolgordijnen
  • Aluminium jaloezieën
  • Horren
  • Shutters
  • Vouwgordijnen
  • Lamellen
  • Plissés
  • Zonwering

Voor elke raam een passende look

Tip van Yvette

Een strak behang op de muur? Voorwerk is belangrijk! Vul eventuele gaatjes in de muur op. Is de muur net gestuct, gebruik dan een voorstrijkmiddel. Heeft de muur een sterke, afwijkende kleur? Verf hem dan eerst, zodat je de kleur niet door het behang heen ziet.

Meet- en montageservice

Z. Graaf komt standaard alle gordijnen of raamdecoratie inmeten. Als professionals kunnen wij ter plekke beoordelen wat mogelijk is. Deze service is kosteloos. Zodra het product is besteld, moet u rekenen op drie tot vier weken levertijd. Na ontvangst plannen wij zo snel mogelijk een afspraak voor montage. Die kosten worden mee geoffreerd. Verhuurt u een recreatiewoning? Z. Graaf houdt rekening met wisseltijden.

Behang

Een creatief behang op de muur laat een ruimte sprankelen. Waar men vroeger behang koos omdat het zo lekker ‘praktisch’ was, maak je nu een duidelijk statement. Z Graaf heeft design behang collecties van kwaliteitsmerken als Eijffinger en Arte. Kom aan onze stamtafel, pak een behangboek erbij en laat u betoveren door prints, dessins, kleuren en textuur. Er is zóveel mogelijk! Duizelt het een beetje, als die keuzes? Als interieurspecialist geven we graag advies. Zo creëert u eenheid in het interieur. Ons behang is los te koop en goed te verwerken. U kunt het behangwerk ook uitbesteden aan Z. Graaf. Wij werken met Texelse bedrijven die het behang in een handomdraai strak op de muur plakken.

Eijffinger
Arte
HookedOnWalls

2024 © zgraaftexel | ©arte | ©eijffinger

Web+Design door WEBJONGENS