Skip to main content

Over ons

Specialist in woondecoratie

‘Advies over kleur en dessins’

Z. Graaf is een begrip op Texel. Een woonwinkel met een rijke historie, waar je alles vindt voor een stijlvol interieur. We kunnen de complete aankleding van uw woning of vakantiewoning verzorgen. Van gordijnen tot behang en woonaccessoires. De stijl bepaalt u zelf, wij geven advies over combinaties van kleur, stoffen en dessins. Want kleur – neutraal of sprankelend – bepaalt de sfeer in huis. Groen staat voor rust en harmonie, waar geel juist optimisme en geluk uitstraalt.

Het is onze uitdaging om een persoonlijke stijl voor u te creëren. Ons vak is continu in ontwikkeling, en daar spelen we graag op in. We verdiepen ons in nieuwe verftechniek en vernieuwen regelmatig onze collecties. Onze deuren staan ook open om inspiratie op te doen of leuke woonitems te ontdekken.

 • Interieuradvies
 • Kwaliteitsmerken
 • Vakkennis & ervaring
 • Afspraak = afspraak

Voor elk interieur een oplossing

Tip van Yvette

Aan de slag met interieurstyling? Begin bij de basis! Kies een neutrale kleur die je overal kunt doorvoeren. Verf een wandje in een sprekende kleur of zorg voor extra sprankeling met een design behang. Dat is makkelijk te veranderen, zodat je weer een complete, nieuwe look creëert.

Team

Z. Graaf heeft een enthousiast team professionals. Wij worden blij van mooie stoffen, kleuren, dessins en accessoires. Eigenlijk alles waarmee je een fijn ‘thuis’ creëert. Daarover geven we u graag advies! Wij laten productstalen zien, denken mee over kleuren of de toepassing van verf. Brengen wij u ook op ideeën?

 • Yvette

  interieuradvies, verkoop, eigenaar

 • Merlin

  styling advies, verkoop, inlijsten

 • Martine

  styling advies, verkoop, winkelinrichting

 • Samanta

  styling advies, verkoop

 • Sil

  meten & montage

Historie

Z. Graaf is een echt Texels familiebedrijf. In 1902 startte Z. (Zacharias) Graaf een schildersbedrijf. Opa Piet Graaf nam het stokje over. In zijn grote gezin met zeven kinderen volgde iedereen zijn of haar passie. Het bedrijf werd opgesplitst, en Z. Graaf ging met zoon Rob en dochter Marian aan het roer een nieuwe fase in. De verfspeciaalzaak bleef onze basis, maar het bedrijf groeide door.

Er werd slim ingespeeld op trends. Een lijstenmakerij, gordijnen en raamdecoratie, behang, woonaccessoires… De klanten wilden méér dan een likje verf aan de muur. Z. Graaf is uitgegroeid tot een complete woonwinkel waar je binnenloopt advies en sfeervolle woondecoratie. Yvette runt met veel plezier het familiebedrijf, waarin ze al haar passie, kennis en ervaring kwijt kan.

Binnenkijken bij…

“Thuis is de plek waar je heerlijk jezelf kunt zijn. Omringd door kleuren, materialen en accessoires waar je gelukkig van wordt. Z. Graaf geeft stijladvies op het gebied van interieur. Als professionals kunnen wij een kleurenpalet voor u samenstellen. Het vormt een basis voor de verdere interieurstyling. Bijpassende gordijnen, een paar leuke woonaccessoires.”

Klant uitgelicht

2024 © zgraaftexel | ©arte | ©eijffinger

Web+Design door WEBJONGENS